AMPOSTA

Dos morts en caure al canal de la dreta a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | AMPOSTA

05/07/2018

Dues persones de 73 i 80 anys i veïns de Sant Jaume d’Enveja han mort este dimecres poc després de les vuit del vespre en caure el cotxe en què viatjaven al canal de la dreta de l'Ebre, al terme d'Amposta. Els serveis d'emergència han rebut l'avís de l'incident a les 20.19 h. El succés ha tingut lloc al Camí de Lligallo de Cambra, una via asfaltada paral·lela a la carretera TV-3405 d'Amposta a Sant Jaume d'Enveja, a l'altura del kilòmetre 1,5. Bombers, Mossos d'Esquadra i SEM han rescatat les víctimes, i els efectius sanitaris els han practicat maniobres de reanimació, però no han aconseguit salvar-los la vida.

En l'accident també va resultar ferit de poca gravetat un home que va ser traslladat a l'hospital Comarcal d'Amposta. Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del SEM i efectius de la Policia Local.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>