TORTOSA

El Baix Ebre aprova una nova convocatòria d’ajuts per a llibres escolars


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TORTOSA

29/06/2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat, en la sessió plenària del mes de juny, les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics per a l'adquisició de llibres escolars o material curricular obligatori per al pròxim curs escolars.

Amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona, la institució comarcal atorga estos ajuts a alumnes de segon cicle d'educació infantil que assisteixen a centres de la comarca, amb l’objectiu de garantir un correcte procés d’escolarització i aconseguir una plena integració de tots els infants al sistema educatiu.

En la mateixa sessió, el ple ha aprovat les bases per a l'atorgament d'ajuts a les escoles municipals de música. Un suport econòmic destinat als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades (EMD) que incentiven i promoguen la formació musical.

A instància del PSC, el plenari ha aprovat per unanimitat una declaració institucional de rebuig a la posada en llibertat dels membres de “La Manada”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>