TORTOSA

El Baix Ebre disposarà de 350 terminals per al Servei de Teleassistència Domiciliària


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

31/05/2019

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat un conveni de col·laboració amb la Creu Roja per a la instal·lació i atenció d'urgències d’un total 350 terminals del Servei de Teleassistència Domiciliària. Aquest servei que gestiona la institució comarcal permet donar una resposta immediata a les persones usuàries que es trobin en situacions d'emergència, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. L’any 2018 es van beneficiar del terminal 293 persones. Deltebre, amb 56 usuaris, i l'Ametlla de mar, amb 53, han estat els municipis de la comarca amb més terminals instal·lats.

El ple també ha acceptat una subvenció de 212.670 euros dels fons FEDER per finançar el projecte de conversió en Via Verda d'un tram de 7,2 quilòmetres de l'antic traçat del Carrilet que unia Tortosa i la Cava. El projecte té un pressupost d'execució de 529.400 euros. A més de la subvenció del FEDER es compta amb una altra subvenció de 265.000 euros del Pla de Foment de Turisme i l’ens comarcal farà l’aportació restant de 52.000 euros. D'altra banda, en el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació de Tarragona, el ple ha aprovat destinar 89.400 euros a subvencions directes a ajuntaments de la comarca per a la millora de camins municipals. // Foto CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>