DELTEBRE

El Consell del Baix Ebre edita una nova guia per consolidar l’oferta cicloturista


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

11/04/2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha editat la guia de cicloturisme i MTB al Baix Ebre “Pedalant per les Terres de l’Ebre”. La guia recull un total de 17 rutes, tres de les quals són les transversals que creuen les comarques de l'Ebre: la Via Verda de la Val de Zafán, el Camí Natural de l'Ebre i la Via Augusta-Eurovelo. La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha explicat que aquesta guia consolida el cicloturisme al territori.

El gerent de la consultora turística DCB, Josep Capella, ha explicat que aquesta guia de cicloturisme complementa el dossier professional i el mapa que es va editar l'any passat. Cada ruta inclou una breu descripció i informació detallada.

La tècnica del projecte Baix Ebre Avant, Paula Ramírez, ha destacat que la ruta Eurovelo és una aposta de futur per atreure turisme internacional.

La tirada de la primera edició ha estat de 2.000 exemplars en quatre idiomes, que es distribuiran entre la cinquantena d'empreses que participen en el projecte Baix Ebre Avant La versió digital de la guia es podrà descarregar a partir d'aquesta setmana des de les webs del Consell Comarcal i el projecte Baix Ebre Avant (www.baixebre.cat i www.baixebreavant.cat). // Foto CCBE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>