AMPOSTA

El PSC d’Amposta demana un canvi de model energètic municipal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

24/01/2018

El PSC d’Amposta portarà a aprovació del ple de l’Ajuntament una moció que demana al consistori que estudiï la viabilitat tècnica i jurídica per crear una comercialitzadora pública d’energia renovable. El portaveu socialista, Francesc Miró, considera que cal posar l’energia en mans de la ciutadania, amb un model que asseguri uns mínims vitals i al mateix temps que eviti el malbaratament energètic. Els socialistes consideren que la municipalització d’aquest eix estratègic permetrà lluitar amb eficiència contra la pobresa energètica.

La moció també demana la creació d’un punt d’assessorament energètic, actuar sobre equipaments municipals per tal d’aconseguir estalvi d’energia i emissions, i generar un districte cent per cent renovable i amb zero emissions que es podria situar a l’entorn del parc dels Xiribecs.

En una segona moció, el PSC demana exigir a la Generalitat el pagament del deute pendent amb l’Ajuntament d’Amposta per les llars d’infants municipals. Un deute que fa referència als cursos 2012-2015 i que ascendeix a més de 100.000 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>