L'AMETLLA DE MAR

El bus ‘Ho tornarem a fer’ finalitza el seu tour d’estiu a les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | L'AMETLLA DE MAR

25/08/2019

L’autobús de la campanya ‘Ho tornarem a fer’ d’Òmnium Cultural ha acabat aquest cap de setmana el seu tour d’estiu, que ha recorregut una trentena de municipis turístics del país. Una campanya que ha finalitzat a les Terres de l’Ebre. Aquest dissabte ha fet parada a l’Ametlla de Mar.

L’objectiu de l’entitat és denunciar la regressió democràtica que es viu a l’Estat, i defensar l’exercici fonamental dels drets bàsics.

El bus s’ha pogut visitar durant tot el dia al Passeig Marítim de la població. A l’interior, els visitants hi han trobat una exposició amb material del judici per l’1 d’Octubre i un al·legat de Jordi Cuixart, en presó preventiva des de fa 675 dies i pendent de sentència, a més d’un petit documental sobre el procés.

El vehicle està serigrafiat amb les inscripcions “Ho tornarem a fer” en català i castellà, i també amb una inscripció en anglès que reclama la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

El recorregut ha finalitzat aquest diumenge a les Cases d’Alcanar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>