AMPOSTA

El canareu Joan Roig, president del Montsià amb majoria absoluta d’ERC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

16/07/2019

L’alcalde d’Alcanar, el republicà Joan Roig, també és des d’aquest dilluns al vespre president del Consell Comarcal del Montsià, amb majoria absoluta d’ERC. Roig va ser elegit amb el vots a favor dels 13 consellers comarcals d’Esquerra i les abstencions de la resta de grups amb representació: el PSC, Junts per Catalunya i En Comú Guanyem. Tant en el seu discurs com en declaracions als mitjans de comunicació, Roig va afirmar que oferirà mà estesa als grups de l’oposició malgrat la majoria absoluta d’ERC.

De fet, des de l’oposició es va demanar consens i grans acords en els temes més importants per a la comarca del Montsià. Roig va detallar que el nou govern comarcal treballarà sobre quatre grans eixos: les persones, els municipis, el bon govern i la promoció econòmica.

La millora del viver d’empreses o dotar l’administració comarcal d’una seu electrònica, són alguns dels reptes a curt termini.

A les portes del Consell Comarcal del Montsià, fotografia final amb els nous membres del ple comarcal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>