LA SÉNIA

El complex esportiu de la Sénia reobre les seves portes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | LA SÉNIA

03/05/2019

El complex esportiu de la Sénia ja ha reobert les seves portes. El passat 11 de febrer l’empresa concessionària va tancar les instal·lacions per desacords amb l’Ajuntament, fet que va provocar que el consistori decidís intervenir la gestió de la piscina municipal per poder continuar prestant el servei. Pau Garcia és el regidor d’Esports de la Sénia.

L’Ajuntament ha contractat el personal per garantir el servei als 400 abonats i està posant a punt les instal·lacions, amb la millora de la climatització de la piscina coberta, entre d’altres actuacions.

Garcia també ha apuntat que els veïns de la Sénia han vist amb bons ulls la reobertura del servei. El consistori ha establert la matrícula gratuïta durant el primer mes i hi haurà servei de portes obertes fins al proper 1 de juny.

L’equip de govern actual, la formació Futur per La Sénia, aposta perquè sigui el consistori qui administri aquest servei i descarta tornar a treure a concurs públic la gestió del complex esportiu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>