TORTOSA

El millor seguiment informatiu del 26-M i la nit electoral, a Canal 21 Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | TORTOSA

24/05/2019

Canal 21 Ebre fa este diumenge un desplegament tècnic i humà sense precedents, per cobrir informativament la jornada electoral del 26-M. Esta televisió ha preparat una programació especial durant tota la jornada, amb connexions en directe des dels col·legis electorals i des de les seus de campanya dels partits polítics, També amb convidats que ens parlaran de com han vist la campanya d’estes municipals i europees, tant a plató com des de l’exterior. I com no, amb analistes que en la intensa i sempre interessant nit electoral ajudaran a interpretar millor els resultats, a mesura que es vagi coneixent l’escrutini.

La programació començarà a les onze del matí amb un especial en directe, que connectarà amb els principals punts de votació del territori per seguir al moment l’evolució de la jornada electoral i les primeres reaccions dels candidats i candidates. El desplegament suposa connexions amb municipis com Tortosa, Amposta, Gandesa i Móra d’Ebre, però no es deixaran desatesos altres punts d’interès informatiu, com ara Deltebre, Batea, l’Aldea, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar o la Sénia, on la jornada electoral s’espera molt emocionant.

Canal 21 Ebre intensificarà el seguiment a partir del vespre, amb el tancament dels col·legis electorals, el recompte de les eleccions europees i l’inici de l’escrutini de les eleccions municipals. La programació s’allargarà fins ben entrada la nit, novament amb connexions en directe des dels punts de votació, les seus electorals i qualsevol escenari on puga saltar la notícia. Una aposta de Canal 21 Ebre per la informació de qualitat i proximitat, que també tindrà en compte l’anàlisi constant de les dades i l’activitat a les xarxes socials, on durant tota la jornada es podrà comentar el 26-M amb l’etiqueta #EleccionsC21.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>