LA SÉNIA

El nou POUM de la Sénia facilitarà el creixement industrial


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | LA SÉNIA

09/10/2018

L'Ajuntament de la Sénia ultima els detalls de l'actualització del POUM del 2007, i que ha de definir el poble dels pròxims anys. El passat 24 de setembre, el plenari va aprovar la modificació del pla d'acord amb les indicacions del Departament de Territori.

El POUM actualitzat s'adapta a les necessitats actuals del municipi després dels anys de crisi. Amb una economia en recuperació, el POUM permetria un increment de població de fins a 3 mil habitants.

El pla d'ordenació urbana també té en compte un dels pilars fonamentals d'este municipi del Montsià, la indústria, és per això que el POUM preveu adaptar les parcel·les del polígon a les necessitats que reclamen les empreses.

També podran créixer les diferents naus agrícoles que figuraran com a sòl rústic; "un dels motors que més han crescut a la població" tal com ha dit l'alcalde de la Sénia, Joan Moisés.

Fins a mitjan desembre, els veïns i administracions públiques afectades podran consultar l'expedient del POUM que ha de projectar la Sénia dels pròxims anys.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>