SANT CARLES DE LA RÀPITA

El port de Sant Carles de la Ràpita es promou a la fira Seatrade a Florida


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | SANT CARLES DE LA RÀPITA

08/03/2018

La Generalitat, a través de l'empresa pública Ports de la Generalitat, participa en la fira Seatrade Cruise Global 2018, amb els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita i les seues destinacions per promoure, a través de les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, instal·lacions portuàries, nous serveis i les activitats turístiques davant la indústria creuerística. La Seatrade Cruise Global és l'aparador internacional més important del sector de creuers que se celebra del 5 al 8 de març, a Fort Lauderdale, Florida (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics i els professionals de la indústria.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha assistit per segon any consecutiu a la fira Seatrade, acompanyat dels tècnics de diferents organismes. "Anem als Estats Units amb l'objectiu d'organitzar trobades amb les principals companyies, fidelitzar navilieres i buscar noves línies de creuers tant per a la Costa Brava i com per a les Terres de l'Ebre", ha subratllat Gómez.

Aquestes dues marques han donat suport aquests dies, amb l'esponsorització de l'acte més important de l'associació dels ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise), la conferència 'Tendències a la Mediterrània', on s'han explicat les principals novetats del sector i quina serà la tendència d'aquesta activitat a la Mediterrània els pròxims anys. Així mateix, els representants de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port donaran a conéixer als responsables de la indústria creuerística d'arreu del món els tres enclavaments catalans i les principals activitats que poden fer els turistes de creuer.

Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port promouen els tres ports gestionats per la Generalitat amb tràfic de creuers, i el ventall d'activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives, de natura i d'oci que s'ofereixen als turistes de creuer a les respectives destinacions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>