ALFARA DE CARLES

Els Criadors de Brau de l’Ebre defensen l’activitat de la ramaderia Mur


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALFARA DE CARLES

21/06/2019

L’Associació de Criadors de Brau a les Terres de l’Ebre han emès un comunicat en defensa de l’activitat de la ramaderia Mur d’Alfara de Carles. El comunicat arriba després que el jutjat d’instrucció número 5 de Tortosa hagi admès a tràmit una querella contra la ramaderia i l’exalcalde, Josep Mas, per suposada prevaricació. Presentada a través de la seva empresa Toros Costa Dorada SL, el torero Rubén Marín vol aconseguir que la ramaderia d'Alfara deixi d'organitzar espectacles taurins sense mort de l'animal per a turistes emparada en una llicència municipal. La propietària de la ramaderia, Àngela Mur, afirma que allò que es mostra als turistes són les proves de selecció dels animals, sense mort ni càstig.

Mur ha explicat que el torero denunciant va treballar per la seva ramaderia i que des que es va acabar la relació ha rebut diversos requeriments. La propietària de la ramaderia Mur afirma que està tranquil·la perquè l’activitat que realitza es totalment legal. També ha lamentat que s’hagi involucrat en aquesta qüestió a l’exalcalde d’Alfara de Carles.

El president de l’Associació de Criadors de Brau a les Terres de l’Ebre, Paco Palmer, ha lamentat que mentre una ramaderia de Jaén que realitza la mateixa activitat que la ramaderia Mur va rebre el 2017 el premi Fitur a la innovació turística, a Catalunya es criminalitza un col·lectiu i un territori com les Terres de l’Ebre.

Palmer insisteix que cal posar en valor el bou brau en pastura extensiva com a producte turístic diferenciador.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>