TORTOSA

Els alcaldes del Baix Ebre reclamen crear una comissió per la mosca negra


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

09/10/2018

Finalment el Consell d'Alcaldes del Baix Ebre ha tractat en la seva reunió la petició de quatre alcaldes de la comarca per abordar la problemàtica la mosca negra. Els socialistes Mercè Pedret de Benifallet, Maria Beltran de Tivenys, Teresa Forés d’Aldover i Josep Mas d’Alfara de Carles van registrar aquesta petició el passat juliol. Fa una setmana el grup comarcal del PSC denunciava que no s’havia inclòs en l’ordre del dia la seva demanda per sol·licitar al delegat del Govern a les Terres de l’Ebre que es torni a crear una nova comissió de seguiment de la mosca negra amb l’objectiu de coordinar la lluita contra aquest insecte. Els socialistes van demanar a la presidenta del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, que atengués la seva petició i aquest dimarts s’ha aprovat. Amb tot, Zaragoza no ha fet cap referència a la polèmica.

El alcaldes i alcaldesses també han acordat elevar, a través del Consell Comarcal, una queixa formal a la companyia Endesa pels talls de subministrament elèctric que han patit diversos municipis de la comarca. En l'escrit també es reclamarà un pla d'inversions adient per mantenir un servei amb garanties que permeti acceptar demandes de potència actuals i futures del sector industrial.

D'altra banda, la directora territorial de Salut, Mar Lleixà, ha presentat al Consell d'Alcaldes el projecte comunitari “Terres de l'Ebre territori cardiosaludable i amb accés públic a la desfibril·lació”, una iniciativa que pretén sensibilitzar la ciutadania en la importància del coneixement, l’actuació i la prevenció en la salut cardiovascular.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>