CAMARLES

Embarguen la nau de la cooperativa de Camarles per l'impagament de 117.000 euros


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | CAMARLES

20/06/2019

L'Agència Tributària ha iniciat el procediment per embargar la finca on se situa la nau de la Cooperativa Olivarera del Baix Ebre, a Camarles, per l'impagament de 117.000 euros en impostos. L'anotació preventiva d'embargament va ser inscrita al Registre de la Propietat el passat 27 de maig i serà executada si la cooperativa no fa efectiu el pagament que li reclama Hisenda. La notícia se suma a la delicada situació econòmica que travessa la cooperativa durant els últims temps, coneguda després que un dels membre del consell rector, Jordi Ferré, denunciés al jutjat número 1 de Tortosa el president, Hilari Curto, per no presentar els comptes ni als socis ni al Departament de Treball des de l'any 2015 així com negar-se a convocar juntes.

Farré, precisament, va declarar fa poc davant la jutgessa de Tortosa com a denunciant del cas i ratificant els seus arguments. A mitjan setembre estan citats tots els membres de la junta, sigui amb el càrrec caducat i vigent, a més de Curto. Segons la denúncia de Ferré, la renovació dels càrrecs del consell rector es troba legalment bloquejada i no es poden fer noves anotacions als comptes. També va posar de manifest que l'entitat acumula més de 4.600 euros a la Seguretat Social i fa mesos que no paga els treballadors.

Ara és, però, l'Agència Tributària qui exigeix cobrar la quantitat de 117.000 euros i ha optat per iniciar el procediment d'embargament. // Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>