AMETLLA DE MAR

Gaseni (ERC): “Els resultats avalen la feina feta a La Cala en uns anys complexos”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMETLLA DE MAR

29/05/2019

El candidat d’ERC-AM i alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha estat reelegit en les eleccions d’aquest 26 de maig. ERC-AM ha obtingut majoria absoluta, passant de cinc a set regidors, amb 469 vots més respecte el 2015. Junts ha perdut un regidor i s’ha quedat en quatre, mentre que Entesa per la Cala i Ciutadans han obtingut un regidor cadascú. Gaseni valora molt positivament aquests resultats que considera un reconeixement a la feina feta en un mandat que s’han hagut d’abordar temes complexos, com el cas de corrupció lligat a l’exalcalde convergent Andreu Martí.

Gaseni ha afirmat que continuaran governant de forma dialogant, parlant clar i amb honestedat i, sobretot, encara amb més responsabilitat.

Jordi Gaseni ha dit que vol confeccionar un govern el “més obert possible”. Quant a projectes de futur, l’alcalde de l’Ametlla de Mar ha remarcat que es vol treballar en la imatge de poble i fer un pla de civisme, ampliar el polígon i també l’oferta d’allotjament garantint la preservació del patrimoni natural.

Altres focus d’atenció serà la cultura i l’educació. Aquests darreres anys ERC i Compromís per La Cala han governat conjuntament fruit del pacte assolit el 2015.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>