LA SÉNIA

Joan Moisés no repetirà com alcalde de la Sénia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | LA SÉNIA

11/04/2019

Joan Moisés no es presentarà a la reelecció per continuar a l’alcaldia de la Sénia. Encapçalarà la llista de Futur per la Sénia el president de l’Associació del Camp d’Aviació, Josep Ramon Bellaubí. Moisés ha estat dotze anys al consistori, vuit com a regidor i els darrers quatre com alcalde. Afirma que ha estat una decisió “personal i molt difícil”, però que marxa amb la tranquil·litat que el projecte encetat tindrà continuïtat.

Moisés també ha volgut fer un repàs de totes les actuacions i accions amb què es van comprometre en accedir al govern i que s’han impulsat.

El nou alcaldable ha afirmat està il·lusionat per afrontar aquest nou repte. La indústria i el turisme seran els seus dos grans cavalls de batalla.

Moisés formarà part de la llista de Bellaubí, ocupant el setè o vuitè lloc de la llista. En les eleccions municipals del 2015, Futur per la Sénia va aconseguir la majoria absoluta de 8 regidors. / Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>