SANT CARLES DE LA RÀPITA

Més d'un centenar de joves participen a la quarta edició del Voltasoques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | SANT CARLES DE LA RÀPITA

08/08/2018

Més d'un centenar de xics i xiques prenen part enguany a la quarta edició del Voltasoques, una proposta lúdica organitzada per la regidoria de Joventut de la Ràpita per apropar els adolescents i joves d'entre 12 i 16 anys a les activitats nàutiques que ofereix la badia dels Alfacs. Després d'una primera fase abans de festes, esta setmana s'han tornat a emprendre les activitats, que inclouen paddlesurf, vela, caiac, wake i bicicleta i que es combinen amb altres activitats de caràcter més cultural per conèixer la Ràpita amb més profunditat.

"El Voltasoques és una iniciativa que va néixer fa tres anys per cobrir una mancança de lleure en unes edats determinades i que de seguida va tenir molta acceptació perquè ofereix una proposta activa als nois i noies que ja no van als campus d'estiu o esplais i que poden tenir tots els matins ocupats amb esports nàutics que els diverteixen a preus econòmics", ha explicat el regidor de Joventut, Rafa Balagué.

Una setmana de Voltasoques té un cost de 40 euros, i dos setmanes, 60 euros. A mesura que avancen en els cursets, amb els monitors Lluc i Ivan, els joves agafen més destresa en la pràctica dels esports aquàtics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>