L'ALDEA

Més vigilància a l’Aldea amb la creació de les patrulles de proximitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'ALDEA

26/06/2019

Primers canvis a l’Ajuntament de l’Aldea amb el nou govern encapçalat per Xavier Royo. Una de les mesures que ha incorporat en matèria de seguretat és la creació de les patrulles de proximitat. L’objectiu és tenir un contacte més directe amb la ciutadania i els comerços.

En les hores de més afluència pels carrers i comerços un equip de la Guàrdia Municipal de l’Aldea patrulla per tal de realitzar tasques de vigilància i consultes dels ciutadans.

Pel que fa a mobilitat, el nou consistori també ha modificat la durada dels semàfors en verd, augmentant el doble de temps a l’avinguda Catalunya i a les travesseres. Segons l’alcalde de l’Aldea, un estudi indicava que els aldeans podien arribar a perdre fins a una hora al dia als semàfors.

L’Ajuntament també vol substituir els semàfors actuals per mecanismes més innovadors per tal de millorar la circulació i la seguretat viària.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>