ROQUETES

Paco Gas tornarà a ser l'alcaldable d'ERC a Roquetes, però 'per última vegada'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | ROQUETES

18/01/2019

L’assemblea local d’ERC a Roquetes ha escollit a Paco Gas com a candidat a les properes eleccions municipals. L’actual alcalde va ser l’únic que va presentar la seua candidatura en un procediment obert a tota la militància de la població. Gas va acceptar tornar a encapçalar la candidatura d’ERC-Roquetes a les eleccions municipals amb una condició: “És l’última vegada que em presentaré a les eleccions municipals”.

Serà, segons ERC, amb "una candidatura que unirà l’experiència amb renovació, garantia de gestió rigorosa i transparent amb els reptes de futur, veterania amb joventut, i l’alternança entre dones i homes en tota la llista. A partir d’ara, ja es començarà a treballar el nou programa i la candidatura que acompanyarà Paco Gas en el seu últim repte electoral".

Des de la secció local d’ERC s’ha valorat molt positivament el treball dut a terme al llarg de tres mandats, amb la realització a Roquetes de les inversions més grans dels últims trenta anys -principalment entre els anys 2008-2012-, i "la capacitat de gestió que Gas ha tingut en moments difícils com els actuals, on s’ha aconseguit l’estabilitat pressupostària, la reducció del deute i el compliment de totes les mesures econòmiques imposades pel govern de l’estat, sense haver reduït cap dels serveis que habitualment es presten des de l’Ajuntament, havent congelat els impostos i taxes durant els últims cinc anys, reduint l’IBI d’urbana i rústica per a l’any 2019 i havent incrementat de forma notable tots els serveis socials, així com el manteniment del suport econòmic i logístic al conjunt del teixit associatiu del municipi".

També s’ha valorat la trajectòria personal de Gas respecte tot el procés cap a la independència, on "ha estat un referent territorial important i ha de ser una garantia de futur per a què des de l’Ajuntament de Roquetes es segueixi impulsant el procés que ha d’aconseguir l’alliberament de les preses i presos polítics, el retorn de les exiliades i exiliats, i que Catalunya esdevingui un nou estat d’Europa". // Foto ERC.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>