LA TORRE DE L'ESPANYOL

Rebrotem ja porta recollits més de 88.000 euros per als afectats de l’incendi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | LA TORRE DE L'ESPANYOL

13/08/2019

La plataforma solidària Rebrotem ha començat a fer assembles obertes als pobles afectats per l’incendi forestal de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià. L’objectiu de les trobades amb els afectats és explicar l’estat actual de la iniciativa, com es destinaran els diners, i quins són els projectes futurs. La primera de les assemblees s’ha fet este dilluns al vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol.

La Torre de l’Espanyol és, precisament, el poble on va començar l’incendi, la tarda del 26 de juny. Un foc que, després de cremar durant 11 dies, va acabar afectant més de 5.000 hectàrees de boscos i de conreus. Tot seguit, Rebotrem també ha previst fer assemblees a Vinebre i la resta de poblacions afectades. Segons el portaveu, Roger Heredia Jornet, els ajuts que ha rebut Rebotrem aniran directament a les persones afectades.

A falta de tres dies per tancar els terminis, la campanya de Rebrotem ja porta recollits 88.000 euros. Amb tot, el portaveu ha detallat que ampliaran el termini, ja que s’havien fixat un sostre de 250.000 euros. A més, la plataforma ha programat la realització de diversos actes solidaris arreu del territori.

Finalment, la plataforma ha fet una crida per captar més voluntaris i aconseguir que l’incendi de la Ribera d’Ebre no caigui en l’oblit durant els propers mesos.

En este sentit, un altres dels objectius de Rebrotem és obrir el debat sobre la situació del territori i un model de país que “està esgotat”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>