LA TORRE DE L'ESPANYOL

La Torre de l’Espanyol xifra en 200 les hectàrees calcinades per l’incendi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | LA TORRE DE L'ESPANYOL

13/08/2019

L’alcalde de la Torre de l’Espanyol, Joan Juncà, ha fet una valoració definitiva de l’afectació de l’incendi forestal al seu municipi. Un mes i mig després del foc, Juncà ha detallat que, més enllà de la granja amb 200 corders, el foc va acabar calcinant més de 200 hectàrees del terme de la Torre. En concret, un centenar d’hectàrees de conreu, tot i que Juncà ha remarcat que el poble no té grans pagesos afectats com sí que tenen altres pobles de la zona.

D’altra banda, l’alcalde ha celebrat l’anunci de la Generalitat que s’ampliarà el regadiu en dues noves zones. Això permetrà reconvertir la zona cremada de la Torre de l’Espanyol, de secà a regadiu.

A més, Juncà ha remarcat que, tot i la “desgràcia” que suposa que l’incendi de la Ribera d’Ebre comencés a la Torre de l’Espanyol, han tingut la sort de rebre la solidaritat d’iniciatives com Rebrotem. Sobretot, tenint en compte la lentitud de les administracions a l’hora de donar respostes.

Finalment, Juncà ha tornat a demanar un canvi de xip a Catalunya, per atendre millor les necessitats del món rural. De fet, ha recordat que el Departament d’Agricultura només té poc més d’un 1% del pressupost de la Generalitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>