TORTOSA

Roigé reclama l’aparcament de l’hospital al pressupost de la Generalitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

25/09/2018

L’alcaldessa de Tortosa ha demanat al govern català que el projecte del nou aparcament de l’hospital Verge de la Cinta s’ha d’incloure en el pressupost de la Generalitat per al 2019. Meritxell Roigé ha remarcat que el projecte d’ampliació del centre, que inclou el pàrquing al talús de darrera de l’antic cinema Fèmina, és “bàsic” perquè el Verge de la Cinta siga un hospital de referència.

Roigé ha f et estes declaracions poc més de dos setmanes després de la visita de Salut, Alba Vergés, que va anunciar un pla d’inversions per a l’hospital, que inclou ‘aparcament, la millora de l’heliport i el nou edifici oncològic. De fet, l’alcaldessa s’ha referit a la instal·lació del nou accelerador lineal a l’hospital Verge de la Cinta. Roigé ha dit que esta ha estat una decisió de Salut, però que en l’actual unitat de radioteràpia es podran implantar altres serveis per a l’hospital de Jesús.

Encara parlant de temes sanitaris, Roigé ha lamentat la renúncia de Pere Panisello com a conseller delegat de GESAT i Tortosa Salut, però ha dit que entenia i respectava la seua decisió.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>