TORTOSA

Salut integra l’atenció als joves ebrencs amb problemes d’addiccions i de salut mental


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

07/08/2019

Salut ha creat a Tortosa una unitat funcional per optimitzar i millorar l’atenció als adolescents amb problemes greus de consum de substàncies. El Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil i el Centre d’Atenció i Seguiment a les Addiccions operen des del 3 de juny amb protocols de tractament compartit, consultories i distribució de flux de pacients, i està formada per professionals de salut mental i d’addiccions. La directora de Salut a l’Ebre, Mar Lleixà, ha explicat que s’han coordinat dos serveis que ja existien per separat.

El centre atendrà patologies psiquiàtriques infantils i juvenils, a menors de 18 anys, i també trastorns causats per consum greu de substàncies. Segons Salut, la unitat funcional millorarà la detecció de conductes de risc i permetrà desenvolupar estratègies d'intervenció precoç.

També s'oferirà un programa de tractament especialitzat, intensiu, immediat i eficaç per a adolescents amb problemes d'addicció o patologia dual: addicció i trastorn. L’any passat, el Centre d’Atenció i Seguiment a les Addicions va atendre 28 adolescents amb problemes de consum de tòxics com ara l’alcohol o el cànnabis.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>