AMPOSTA

Rosita Pertegaz diu que Adam Tomàs no ha portat cap empresa en tres anys


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

19/03/2018

La regidora no adscrita de l’Ajuntament d’Amposta, Rosita Pertegaz, ha denunciat aquest dilluns el fracàs de polítiques de promoció econòmica a la capital del Montsià. De fet, ha dit que els plans d’ocupació que promou el consistori no són suficients per generar llocs de treball. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Pertegaz ha recordat que l’alcalde, el republicà Adam Tomàs, va decidir assumir les competències d’Empresa. Però, segons la regidora, durant aquests tres anys encara no ha portat cap indústria o cap empresa important a Amposta.

D’altra banda, Pertegaz ha valorat el projecte per construir un aparcament en superfície a la zona de l’Hospital Comarcal. Segons la regidora no adscrita, el govern d’Esquerra d’Amposta ha volgut tirar endavant aquest projecte sense comptar amb l’oposició. De fet, ha assenyalat que caldria estudiar una solució a llarg termini, per resoldre la falta d’aparcaments a la zona.

A més, Pertegaz ha criticat la “improvisació” de l’equip de govern, i ha assenyalat que la ciutat necessita un pla estratègic, així com un pla de mobilitat.

Finalment, Pertegaz ha confirmat que Demòcrates té la intenció de presentar-se a les eleccions municipals del 2019, amb una llista pròpia que ja han començat a preparar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>