TORTOSA

Tortosa destinarà 168.00 euros a renovar la pista d'atletisme d'entrenament


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | TORTOSA

11/04/2019

Només 24 hores després que el Club d'Atletisme de les Terres de l'Ebre denunciés dimecres 10 anys de promeses incomplides sobre la nova pista d'atletisme, l'Ajuntament de Tortosa ha informat que ja ha iniciat la tramitació per renovar el paviment sintètic de la pista d'atletisme de l'estadi municipal. Segons el consistori, l'actuació permetrà substituir l'actual tartan per un altre de nou, de 13 mil·límetres de gruix, i amb granulat de cautxú EPDM de color.

La junta de govern local ha aprovat esta setmana la memòria valorada d'aquesta actuació, que preveu actuar sobre una superfície de 1.985 metres quadrats. En total, la inversió ascendeix a més de 168.000 euros i els treballs tenen un termini previst d'execució d'un mes.

L'Ajuntament ha destacat que la millora del paviment sintètic de la pista d'atlestisme de l'estadi municipal suposarà una important millora pel que fa a les condicions que presenta actualment este equipament, i permetrà augmentar la qualitat de les instal·lacions per a l'activitat del Club d'Atletisme Terres de l'Ebre. De la mateixa manera, la pista també acollirà entrenaments i activitats dels World Sports Games Tortosa 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>