TORTOSA

L’ATE reclama la construcció d’una nova pista d’atletisme a Tortosa, després de 10 anys de promeses


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

10/04/2019

El president del Club d’Atletisme de les Terres de l’Ebre (ATE), Pau Galiana, ha reclamat a l’Ajuntament de Tortosa la construcció d’una nova pista d’atletisme. Galiana ha recordat que el club fa anys que reclama una nova pista homologada per fer entrenaments però també competicions, ja que l’actual no compta amb les dimensions necessàries per realitzar aquestes proves. Davant la manca de resposta, finalment el club ha aconseguit que l’Ajuntament canviï el tartan. L’obra es farà aquest mes de juny amb una subvenció de la Diputació de Tarragona i abans de la celebració dels World Sport Games. Galiana insisteix que aquesta canvi de tartan és un nou “pegat”.

Galiana ha detallat que més de 200 atletes del Club d’Atletisme Terres de l’Ebre que competeixen han d’entrar en una pista no homologada. Insistit que un nou equipament és “imprescindible” per a Tortosa.

Galiana també ha lamentat que el canvi de tartan es faci just al mes de juny, impossibilitant que es pugui entrar en condicions òptimes per als campionats de Catalunya i d’Espanya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>