AMPOSTA

Un debat estrena la versió final del documental SEDiMENTS


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

07/12/2018

Si el Delta no rep els sediments que s’acumulen a embassaments com Riba-roja o Mequinensa, podria desaparèixer en 100 anys.

Per alertar d’esta situació, este divendres s’ha presentat a Amposta la versió final del documental SEDiMENTS, després de tres anys de treball.

El documental, acompanyat d’una taula de debat vol adreçar-se tant a les administracions com al conjunt de la ciutadania per conscienciar del problema de la falta de sediments sobre l’estuari.

Este documental és un treball de més de tres anys que comença amb la presentació de la Campanya pels Sediments l'1 de febrer de 2015 per part d'activistes independents, SEO/BirdLife, PDE i Ecologistes en Acció.

La cinta tracta exemples de casos on s'han reparat i es fan funcionar regularment les comportes de fons de les preses als embassaments, una solució per deixar passar els sediments que ajudarien a salvar el Delta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>