DELTEBRE

Un detingut a Deltebre per fer tocaments sexuals a noies i dones


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | DELTEBRE

14/08/2019

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts a la nit un jove acusat d'haver fet tocaments de caràcter sexual a diverses noies i dones durant la festa major de Deltebre. Segons fonts del Punt Lila, el Punt d'Informació i Atenció a les Violències Masclistes, els fets van tenir lloc a la zona d'atraccions, quan un grup de joves haurien fet tocaments a noies, dones, i fins i tot a una xiqueta de 6 anys. La gent va reaccionar en contra dels abusadors i els van perseguir i retenir fins que va arribar la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que van endur-se detingut un dels nois, identificat per diversos testimonis.

Igual com l'any passat, el Punt Lila està ben present als esdeveniments festius de la festa major de Deltebre. De fet, enguany s'ha obert una borsa de col·laboradors i col·laboradores que compta amb una trentena de voluntaris, que conjuntament a professionals de l'àmbit donen cobertura als diferents actes amb més presència de gent, per evitar actituds i agressions sexistes. A més, el Punt Lila no només estarà present a la festa major, sinó també en altres esdeveniments festius i d'oci nocturn. // Foto AVANTEBRE.COM.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>