L'AMETLLA DE MAR

La Cala i Palamós ja són viles germanes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | L'AMETLLA DE MAR

08/02/2018

Des d'aquest dissabte, l'Ametlla de Mar i Palamós ja són viles agermanades. L'acte de signatura se celebrava dos anys després de l'inici dels contactes entre els dos ajuntaments, i és que el 10% de la població de la ciutat empordanesa té arrels a la Cala a causa de la migració de pescadors del sud al nord de Catalunya a principis del segle passat. Com a homenatge a totes aquestes famílies emigrades, els dos ajuntaments han optat per segellar les relacions en un acte celebrat en el marc de la Festa Major de la Candelera.

A partir d'ara, les poblacions fomentaran els actes culturals entre entitats de cada municipi i d'aquesta manera potenciar el contacte entre el teixit social. De fet, durant l'acte d'agermanament ja es va poder veure un tast amb l'actuació de les colles geganteres de Palamós i la Cala, amb els balls de gegants, i el concert del cantautor Miquel del Roig. Palamós és el tercer municipi agermanat amb l'Ametlla de Mar després de fer-ho amb l'hondurenya de Barra Patuca al 1999 i amb Vilanova de Raò, una localitat del sud de França, l'any 2007.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>