AMPOSTA

La Ferreteria Ebre Pool d'Amposta reobre de la mà d'Optimus


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | AMPOSTA

03/07/2018

Optimus, la marca de ferreteria i bricolatge, suma un nou establiment amb Ferreteria Ebre Pool a Amposta i supera ja les 325 botigues arreu d'Espanya.

La Ferreteria Ebre Pool és un establiment històric a la capital del Montsià. Després d'un període de tancament, el negoci actual obre el 2018 amb una imatge nova i sota l'ensenya d'Optimus. El seu desenvolupament positiu en el mercat li ha permès renovar instal·lacions per comptar amb una gran zona d'exposició d'autoservei al particular i al professional. Finalment, el pas a Optimus suposa per a la botiga la unificació de la imatge comercial a la resta d'establiments del grup, la incorporació progressiva a un assortiment comú i a les diferents campanyes promocionals de la marca, i per últim, la digitalització.

Amb esta reobertura, la Ferreteria Ebre Pool es converteix en la primera d'Optimus a Amposta. L'establiment, que compta amb 5 treballadors, disposa de més de 1.200 m² de superfície de venda, 400 m² de magatzem i aparcament per a 50 vehicles.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>