SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita donarà a degustar la cuina del pop i l'arròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

05/09/2017

Del 16 de setembre al 12 d’octubre, se celebren a la Ràpita les Jornades Gastronòmiques del Pop i l’Arròs, organitzades per la Regidoria de Turisme amb la participació d’un total de 16 restaurants del municipi. L'objectiu de l’organització és doble. Segons la regidora de Turisme, Rosa Anglès, volen promocionar dos productes de qualitat del territori que fusionen mar i terra. A banda, enceten aquestes jornades quan finalitza la temporada alta, per tal d’allargar la campanya turística.

El preus dels menús oscil·laran entre els 30 i els 40 euros, depenent de l’establiment, i en ells s’hi podran degustar un gran nombre de receptes que combinen la cuina tant tradicional com innovadora, ja que es tracta de dos productes que ofereixen moltes possibilitats culinàries.

Per complementar l’oferta turístico-gastronòmica d’aquestes jornades, l’Estació Nàutica de la Ràpita ha preparat uns paquets turístics que sota el nom 'Escapades del polp i l’arròs' combinen allotjament, menú i activitats de turisme actiu a preus especials que van dels 59 als 92 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>