TORTOSA

Llach presenta a Tortosa el Debat Constituent


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Xavi Llambrich | TORTOSA

16/07/2019

El Centre Cívic de Ferreries, a Tortosa, va ser l’escenari escollit per presentar, aquest dilluns al vespre, el Debat Constituent a les Terres de l’Ebre. El Consell Assessor per a l'Impuls del Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent és un òrgan autònom i provisional que té com a objectiu impulsar un procés de debat constituent en el que la societat civil i la ciutadania, des de l’autoorganització i una participació transversal i plural, defineix les bases constitucionals del futur polític de Catalunya. El president del Consell, Lluis Llach, va ser l’encarregat de presentar aquest projecte.

El president del Consell Assessor per a l'Impuls del Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent, va explicar que des de fa uns mesos s’han organitzat diversos espais de debats ciutadans a tot el territori sobre diferents àmbits destinats a recollir aportacions a la ciutadania.

Llach ha remarcat que tot i ser un encàrrec del president Quim Torra, té una base social.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>