L'ALDEA

L’Aldea inicia el seu canvi d’imatge amb l’avinguda Francesc Robert Graupera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'ALDEA

23/07/2019

El nou govern de Junts per l’Aldea ja ha iniciat el canvi d’imatge del poble que va prometre en campanya electoral. Aquest dilluns van finalitzar les obres d’arranjament de l’avinguda Francesc Robert Graupera. L’alcalde, Xavier Royo, ha explicat que l’anterior equip de govern havia previst arranjar l’avinguda amb doble reg asfàltic amb un cost de 33.000 euros. Una solució que van considerar errònia per un carrer molt transitat. El nou govern ha apostat per una pavimentació en aglomerat molt més durador, i amb només 7.000 euros més d’inversió respecte el projecte inicial.

La propera tardor també es preveu actuar al carrer Major.

Royo ha explicat que amb aquestes obres inicien el canvi d’imatge del poble que el govern de Junts per l’Aldea es va comprometre a realitzar durant aquest mandat.

Aprofitant les màquines que han treballat en l’arranjament de l’avinguda Francesc Robert Graupera, també s’ha pavimentat una part de la zona de ball per a Festes Majors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>