TORTOSA

Arriba la primera calorada de l’estiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. / ACN | TORTOSA

20/06/2019

Este divendres a les 17:54 hores comença l’estiu, i el Servei Meteorològic de Catalunya ha informat de l'arribada d'una massa d'aire molt càlid que s'aproparà a Catalunya procedent del nord de l'Àfrica i abraçarà bona part de la Mediterrània Occidental durant la setmana que ve. A partir del diumenge 23 començarà una pujada progressiva de la temperatura que tocarà sostre dimarts. L'episodi de calor es mantindrà la resta de la setmana. La predicció per dimarts indica que es podria arribar a valors màxims de temperatura d'entre 35 i 38 graus a les Terres de l'Ebre. A més, la temperatura mínima en algunes zones de la costa podria quedar per sobre dels 20 graus i fins i tot apropar-se als 25 en alguns punts.

Així les coses, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un preavís de Situació Meteorològica de Perill per temperatura màxima extrema per al dimarts 25 de juny. L'entitat afegeix que d'acord amb els models de previsió a mitjà termini l'episodi de calor es podria mantenir la resta de setmana.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>