TORTOSA

Caos ferroviari per dos avaries a la línia entre Tortosa i Barcelona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / ACN | TORTOSA

22/08/2019

Matí caòtic a les línies R15 i R16, que uneixen les Terres de l’Ebre amb Barcelona. Des de les 8.30 i durant tot el matí, la circulació de trens s’ha vist interrompuda des de les entre l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp, per una avaria que ha provocat falta de subministrament elèctric en este tram. Segons ha informat Renfe, hi havia dos trens aturats a l'Hospitalet de l'Infant, una incidència que ha afectat als trens de la línia R16 i també de Llarga Distància del Corredor Mediterrani. Renfe ha gestionant un servei alternatiu per carretera entre Cambrils i Vandellòs, mentre que Protecció Civil ha activat en fase d'alerta el pla Ferrocat. Tot seguit, també s'ha anunciat un servei alternatiu per carretera entre l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar. Alguns viatgers no amagaven la seua indignació.

Per exemple, el tren que ha sortit de Tortosa a les 7.39 del matí i que havia d'arribar a l'estació de França a les 10.27, circulava amb 50 minuts de demora, segons Rodalies Catalunya. Però a esta situació calia afegir-hi les afectacions superiors a 60 minuts per una incidència a les instal·lacions de l'estació de Barcelona Sants. El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, ha explicat la incidència i també ha recordat que els usuaris tenen dret a reclamar la devolució exprés dels seus bitllets.



De fet, Rodalies ha explicat que una avaria a les instal·lacions de Sants estava provocant retards d'una hora a les línies R2 sud, R2 nord, R11, R13, R14, R15 i R16. La incidència s'ha produït a les 6.30 hores a la zona de vies direcció Passeig de Gràcia. Tècnics d'Adif s'havien desplaçat fins al lloc per procedir a la seua reparació. Cap a les onze del matí, Rodalies ha apuntat que les afectacions ja eren superiors a 90 minuts per la incidència a les instal·lacions a Barcelona Sants. Tot seguit, s'ha decidit que els trens amb destinació Barcelona-Estació de França de les línies R13, R14, R15 i R16 fossin desviats i circulessin per l'interior, per la via de Vilafranca. A Sants, diversos usuaris també manifestaven el seu malestar; sobretot, per la falta d’informació. // Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>