TORTOSA

Càritas Diocesana de Tortosa atén 3.181 famílies, una xifra que s’estanca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/06/2019

L’any 2018, Càritas Diocesana de Tortosa va prestar 48.000 serveis personal als integrants de 3.181 famílies que són ateses pels 34 equips locals de Càritas, amb ajudes econòmiques que ascendeixen als 520.000 euros. Així ho recull la memòria social de Càritas. El seu secretari general, Agustí Adell, ha afirmat que malgrat des dels governs s’assegura que l’economia s’està recuperant, les dades mostren que el nombre de famílies que acudeixen a Càritas no només s’ha estancat sinó que aquestes necessiten més intervencions.

El 52% de les persones ateses són dones i s’atenen més persones de nacionalitat espanyola que estrangeres. Des de Càritas Diocesana s’impulsen fins a 21 projectes socials. Un d’aquests, a partir de la instal·lació de contenidors, vol afavorir el reciclatge i reutilització de roba creant alhora llocs de treball. Aquest projecte junt amb els robers de les parròquies i les botigues de roba solidària permet donar resposta a una de les necessitats bàsiques de les persones ateses.

El Bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, ha destacat la tasca de l més de 600 voluntaris que col·laboren amb Càritas Diocesana. També ha volgut posar de relleu que al darrere de cada persona atesa hi ha una història personal a les quals se les acompanya en moments de dificultat.

Prop de 90 euros de cada 100 dels 2,2 milions d’euros del pressupost de l’any 2018 s’han destinat directament a l’atenció a les persones que pateixen exclusió social en les seves diferents vessants.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>