TORTOSA

Carme Valls (ICD) dóna suport a la vaga feminista del 8-M


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

07/03/2018

La coordinadora de l’Institut Català de les Dones (ICD) a les Terres de l’Ebre, Carme Valls, ha defensat aquest dimecres la convocatòria de vaga feminista prevista arreu del món per aquest 8 de Març. Durant una entrevista Canal 21 Ebre, Valls ha recordat que l’escletxa salarial entre dones i homes, per la mateixa feina, és de gairebé el 34%, i que també cal tenir en compte tot allò que també fan les dones, tenint cura de la llar o d’altres persones, i que sovint queda invisibilitzat.

De fet, el manifest institucional del 8-M, enguany, també ha volgut tenir en compte “les veus que no veus”, per reclamar la importància d’aquells col·lectius de dones que no apareixen als mitjans de comunicació.

Enguany, amb motiu del 8-M, l’Institut Català de les dones ha llançat la campanya de sensibilització #veusquenoveus, que té per objectiu impulsar una visibilitat més justa i equilibrada de les dones als mitjans de comunicació. El vídeo està protagonitzat per dones que no apareixen habitualment als mitjans o que hi apareixen estereotipades, per reivindicar i impulsar una millor visibilitat de les dones reals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>