TÀRREGA

Contundent primera victòria de la Rapitenca / Tàrrega 1 – 5 Rapitenca

Clara Seguí | TÀRREGA

25/09/2018

La Rapitenca aconseguia aquest diumenge la primera victòria de la temporada al camp del Tàrrega.

Els homes de Guillermo Camarero van aconseguir fer una bona primera part que els va permetre agafar confiança davant els seus rivals.

Els rapitencs van saber dominar i transformar en gols les ocasions sobretot durant els primers 45 minuts en la possessió de la pilota i amb triangulacions que han donat fruits.

El primer gol va arribar de la mà de Gasparin al 14. Cinc minuts més tard va ser Dilla qui ampliava el resultat en un canvi de joc del mateix Gasparin amb Forés entrant a la frontal cap a Sabaté que va obrir encara més a Dilla, arribaria el segon gol.

El tercer gol Rapitenca va ser obra de Sabaté al minut 23, després d’obrir-se per rebre un córner curt, marcant així al pal dret de la porteria d’Oliveros.

Al minut 39 Brian va fer el quart en un ràpid contracop i ajustant la pilota a l’esquerra del porter, i després de tocar el pal de la porteria local va entrar al fons de la xarxa.

D’altra banda, Dilla va marcar el seu segon gol i el cinquè visitant amb un bon xut des de la frontal, al minut 41.

Amb el 0-5 s’arribava al descans. A la represa el Tàrrega va portar el domini de la pilota que li durava poc a l’equip mariner que es conformava en buscar ocasions a la contra.

Jose va haver de fer diverses aturades però no va poder evitar el gol local que arribaria al 63’, en una jugada per la dreta, que va rematar Jofre, fent el gol d l’honor per als del Pla d’Urgell.