MONT CARO

Marc Llobet guanya la Crono Caro

Clara Seguí | MONT CARO

15/05/2018

El Mont Caro va ser l’escenari un any més de la Crono Caro 2018. Una cronoescalada en bicicleta de carretera que ja s’ha consolidat al nostre territori, i que destaca pel seu exigent recorregut on els ciclistes han de pujar 8,2 Km, fins arribar al Mirador del Portell.

Marc Llobet (Pallares-Ixcor) es va fer amb la prova amb un temps de 29 minuts, 32 segons i 5 centèsimes. En segon lloc va quedar Miquel Martinez amb 29:36:09 i Raül Castelló (Guimon Cycling Grupo) 29:59:47, s’enduia la tercera posició.

La competició forma part del calendari de la Federació Catalana de Ciclisme, i va comptar amb 26 clubs d’arreu de Catalunya i també de Castelló i Andorra, repartits en 7 categories: cadets, júniors, Sub 23, Elites, Master 30, Veterans 40, Veterans 50 i Veterans 60.