DELTEBRE

Delta.cat vol estendre els seus tentacles mediàtics a tot el Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | DELTEBRE

08/06/2019

Delta.cat, l’emissora de l’Ajuntament de Deltebre que gestiona l’empresa Ebre Digital SL, voldria estendre els seus tentacles mediàtics a tot el Delta. Fa uns dies, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el director de Canal Terres de l’Ebre, Josep Maria Arasa, van aprofitar la visita del president de la Diputació per la inauguració de Deltafira i Mescla per vendre-li l’expansió del projecte multimèdia. Durant la recepció oficial a Josep Poblet, Arasa va col·locar-se estratègicament abans del cap de premsa de l’Ajuntament per poder saludar el president de la Diputació i exposar-li les bondats del projecte.

Segons la conversa que va poder captar una càmera de Canal 21 Ebre, es tracta d’ampliar la zona de cobertura de Delta.cat a la resta de municipis del Delta. De fet, Soler va apuntar que la intenció és que puga participar-hi també Sant Jaume d’Enveja. Ara fa un any, l’Ajuntament de Deltebre va adjudicar la gestió de l’antiga emissora municipal Ràdio Delta a l’empresa Ebre Digital SL (Canal Terres de l’Ebre) per un import de 145.000 euros en dos anys.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>