TORTOSA

Esquerra presenta 50 esmenes al pressupost per a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

15/05/2018

Esquerra Republicana ha presentat cinquanta esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat. Els republicans critiquen la marginació cap a les Terres de l'Ebre en uns pressupostos que diuen, són els del Partit Popular i Ciutadans. El Diputat d'Esquerra al Congrés, Jordi Salvador, a més, considera que aquests pressupostos són "catalanofòbics".

Mentre que Salvador s'ha centrat en les esmenes que afecten temes socials, el senador Miquel Aubà ha volgut posar sobre la taula les 50 esmenes per valor de 112 milions d'euros centrades en la manca d'inversions a les Terres de l'Ebre.

Així les coses, els republicans incideixen en la manca d'inversions en infraestructures, indústria i medi ambient, i remarquen que són les mateixes que es demanden des de fa anys.

Per als republicans, les infraestructures són un pilar bàsic per poder atraure noves indústries i el turisme que es reclama des del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>