EL PINELL DE BRAI

Eva Amposta: ‘El pacte de la Terra Alta no vol arraconar ningú’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | EL PINELL DE BRAI

21/06/2019

Eva Amposta ha afirmat este divendres que el canvi al govern del Consell Comarcal de la Terra Alta era necessari per establir un altre model de governança i altres maneres de treballar. L’endemà de la signatura del pacte, l’alcaldessa del Pinell de Brai ha explicat que volen definir noves polítiques comarcals davant de reptes com la massificació eòlica, l’envelliment de la població o el despoblament.

Amposta ha rebutjat que se’ls acusi de trencar el consens comarcal, un cop que el PDeCAT serà apartat del govern de la Terra Alta. L’alcaldessa del Pinell ha afirmat que, per contrarestar els retrets que puguen rebre, han de ser molt transparents i transmetre molt bé quina serà l’acció del nou govern. De fet, ha reiterat que “no és un pacte per arraconar ningú, sinó per treballar d’una altra forma”.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Amposta ha dit que, a través del consell d’alcaldes, els alcaldes i alcaldesses de tots els pobles tindran molt a dir en el nou model de comarca, ja que no es tracta d’un pacte excloent.

L’alcaldessa del Pinell ha defensat un model de comarca basat en l’agricultura, el turisme rural i l’agroindústria, que permeti un desenvolupament en què ja no hi tinguen cabuda projectes que poden generar rebuig, com ara els abocadors.

Eva Amposta afronta el seu segon mandat, ara amb un pacte entre Entesa pel Pinell-Movem i el grup d’Esquerra. Tot i així, l’alcaldessa ha ofert als grups de l’oposició, Junts pel Pinell i la FIC, la possibilitat de participar en el govern del poble.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>