BOT

Jeroni Castell cuina cabra hispànica per a 200 persones a Bot


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | BOT

16/08/2019

Per segon any consecutiu, el prestigiós cuiner Jeroni Castell, del restaurant Les Moles d’Ulldecona, va ser l’encarregat de preparar el Sopar de la Cabra que dimecres a la nit va celebrar-se al pavelló poliesportiu de Bot. El cuiner amb estrella Michelin va explicar que havien hagut de sortir del seu registre habitual, però que ha recuperat la recepta de l’estofat de cabra que feia la seua mare. En total, es van cuinar 85 quilos d’espatlla de cabra hispànica.

Castell va assenyalar que la cabra dels Ports és un producte que dóna molt de joc per a la restauració, tot i que no és gens fàcil de cuinar. Segons el responsable de Les Moles, cal saber-lo treballar, per amansir la seua potència.

El cuiner havia previst la preparació d’unes 200 racions d’estofat, amb la intenció de ser generosos i servir uns plats contundents, ja que la carn també anava acompanyada de patates i verdures. La carn de cabra hispànica era gentilesa de l’empresa de José Luis Todó.

El menú es completava amb una torrada amb anxoves i escalivada, i amb una coca de xocolate feta per La Cuina de la Lore, de Corbera d’Ebre. Per la seua banda, l’alcalde de Bot, Lluís Agut, va afirmar que el Sopar de la Cabra és un dels actes més destacats de les festes.

Enguany, un altre acte important de la festa major de Bot ha estat la proclamació de la pubilla i de l’hereu comarcal de la Terra Alta, que va tenir lloc dijous a la nit.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>