TORTOSA

Manolo Tomàs (PDE): ‘Cal tombar les torres del CAT i tornar l’aigua al riu’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/06/2019

La PDE dedicarà la XIX Piraguada Popular en Defensa de l’Ebre, que té lloc este diumenge entre Xerta, Aldover i Tortosa, a denunciar els 30 anys de desequilibris territorials que ha agreujat el minitransvasament d’aigua de l’Ebre a Tarragona.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, els portaveus Manolo Tomàs i Joan Antoni Panisello també han valorat el fet que l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, siga la nova presidenta del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). Així, li han recordat que els municipis i les indústries del Camp de Tarragona ja han tingut prou temps de buscar-se els seus propis recursos, i que ha arribat el moment de parlar del final del minitransvasament. De fet, han sentenciat que cal “tombar les torres” del CAT i “tornar l’aigua al riu”.

A banda, els portaveus de la PDE han rebutjat que la Generalitat vulga posar en funcionament el canal Xerta-Sénia sense tenir un pla de regadius. A més, han anunciat que al setembre reactivaran la queixa europea contra el pla hidrològic de la conca de l’Ebre, després de la sentència desfavorable del Tribunal Suprem.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>