TORTOSA

Més de 22000 alumnes tornen a les aules a les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / Sílvia Alarcón | TORTOSA

12/09/2018

Més de 22.000 alumnes d’infantil, primària i secundària han tornat aquest dimecres als centres educatius de les Terres de l’Ebre, mentre que els 3.247 de cicles formatius i els 1.558 de batxillerat ho faran divendres. El nou curs escolar arrenca amb mig miler més d’estudiants al territori. Alguns dels alumnes de l’escola de Ferreries, a Tortosa, es mostraven força nerviosos pel retorn a l’aula.

La directora dels serveis territorials d’Ensenyament, Montse Perelló, ha destacat que el curs havia començat en normalitat a tots els centres del territori. Perelló ha aprofitat l’inici de curs per posar de relleu els diferents projectes pedagògics que s’implenten als centres educatius.

El principal increment d’alumnes es registra a les etapes de primària i secundària, mentre que a infantil la davallada supera per poc el centenar, però segons Perelló això no compromet el futur de cap a centre ebrenc a curt termini.

També hi ha un increment d’una vintena de docents, en total, més de 2.300.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>