AMPOSTA

Millores a la xarxa viària del Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

14/02/2018

La Diputació de Tarragona ha aprovat inicialment dos projectes de condicionament de carreteres al Montsià. Es tracta de la t-1050 entre la Sénia i Rossell, i la carretera TV-3408 d'Amposta a Sant Carles de la Ràpita.

Pel que fa a la carretera entre la Sénia i el municipi del Baix Maestrat, el pressupost de prop de 930.000 euros servirà per a ampliar la calçada dels 5,5 metres actuals a 8 metres. D'aquesta manera s'adaptarà la via al volum de trànsit que registra actualment i se'n millorarà la seguretat. Les obres afectaran els 480 metres que gestiona la Diputació.

Les obres a la carretera entre Amposta i la Ràpita tindran un pressupost inicial que ascendeix fins als 2.700.000 euros. Els treballs afectaran 6,7 kilòmetres de via que s'ampliarà fins als 6 metres d'amplada a més de dos vorals d'1 metre a cada costat. A més, està prevista la construcció d'una rotonda amb l'encreuament de la carretera que va cap a Sant Jaume d'Enveja.

Amb l'objectiu de millorar la seguretat viària també s'ha previst col·locar una barrera de protecció a tot el costat dret de la carretera per tal de protegir el trànsit de possibles caigudes al canal situat a una distància d'entre 3 i 5 metres. També es preveu la millora dels accessos a les finques confrontants. Finalment, es reposaran els serveis afectats i es reconstruiran les instal·lacions de reg que queden alterades per les obres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>