HORTA DE SANT JOAN

Neguit per la sequera a Horta, que vol aigua del reg de la Terra Alta per a les granges


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | HORTA DE SANT JOAN

19/06/2017

L’alcalde d’Horta de Sant Joan ha explicat aquest dilluns que afronten l’estiu amb preocupació per les altes temperatures i la sequera. A final de l’estiu passat, l’Ajuntament ja va haver d’aplicar restriccions d’aigua fora del nucli urbà, sobretot a granges i masos. Les restriccions s’aplicava a les nits, quan es va demanar als propietaris que utilitzessin els dipòsits per abastir els animals. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Joaquim Ferràs ha detallat que durant el darrer any s’han pogut fer millores importants per garantir el subministrament d’aigua a la població.

De fet, Ferràs ha apuntat que per solucionar la falta d’aigua a mig termini, tant Horta de Sant Joan com Arnes voldrien disposar de part de la concessió del reg oriental de la Terra Alta. Sobretot, per garantir el subministrament a les nombroses granges de la població, que són grans consumidores d’aigua.

D’altra banda, Ferràs ha assenyalat que l’aparició de diverses dificultats tècniques retardaran algunes setmanes l’acabament de les obres de millora del nucli antic.

Amb tot, la previsió de l’Ajuntament és que la plaça ja estarà pavimentada a l’agost, que és quan s’espera l’afluència de més turistes a la població.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>