TERRES DE L'EBRE

Nova marxa lenta en rebuig de les condicions del desviament obligatori per l’AP-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TERRES DE L'EBRE

07/12/2018

El moviment veïnal Prou, AP-7 Gratuïta Ja!, s'ha sumat a la marxa lenta dels transportistes que, segons la Federació Empresarial d'Autotransport de Tarragona (FEAT), va combregar un centenar de xofers a les carreteres del Camp de Tarragona per rebutjar les condicions del desviament obligatori de camions per l'autopista després de les restriccions a l'N-340.

Tot i que des del 15 de novembre els camions ja poden accedir als punts de càrrega i descàrrega pels accessos més propers en el sentit de la marxa, el sector recorda que encara cal resoldre diversos temes pendents. Reclamen que la bonificació siga total i que es plantegen solucions a qüestions com la circulació dels transports especials o colls d'ampolla detectats a la xarxa viària.

La marxa lenta ha provocat problemes de circulació a l'N-340, a l'A-7 i, especialment, a l'AP-7, entre Altafulla i Tarragona, en sentit sud. A les Terres de l'Ebre, la marxa prevista entre l'Aldea i Alcanar per la carretera nacional, finalment es va desconvocar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>