BATEA

Paladella es disputarà la majoria absoluta davant de Junts per Batea


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | BATEA

23/05/2019

Joaquim Paladella, alcalde de Batea des del 1991, torna a optar a la reelecció com a candidat de la UPTA. Paladella ha assegurat este dijous que està sent una campanya tranquil·la i menys tensa que ara fa quatre anys. També ha assenyalat que seran unes eleccions a cara o creu, perquè finalment només hi ha una candidatura alternativa de Junts per Batea. Per tant, qui guanye les eleccions tindrà majoria absoluta.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Paladella també ha deixat a l’aire que estes siguen les últimes eleccions a les que es presenta com a alcaldable.

El candidat de la UPTA ha apuntat que es mereixen continuar al govern i culminar projectes que ja tenen en marxa, com la generació, distribució i comercialització d’electricitat municipal. Un projecte innovador, que permetria que els veïns de Batea puguen tenir l’electricitat entre un 30 i un 50% més barata, i que els cellers puguen acreditar que han elaborat els vins utilitzant energies 100% renovables. Paladella també ha apostat per crear més sòl urbanitzable, recuperar cases buides del poble i construir habitatges.

L’ampliació de les instal·lacions esportives, la construcció de la nova llar d’infants municipal o aconseguir en breu les 30 places pendents per a la residència per a la gent gran són altres propostes de govern de Paladella.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>