TORTOSA

Roig reivindica el tram pendent de l’autovia A-7 i el tercer pont per a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/08/2018

Enric Roig ha reivindicat este dilluns la construcció del tram pendent de l’autovia A-7 per a les Terres de l’Ebre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu del PSC de Tortosa ha instat la Generalitat i el govern de l’Estat a posar en marxa l’acord per desviar el trànsit pesat des de l’N-340 cap a l’autopista AP-7. Però ha remarcat que esta ha de ser una mesura provisional, fins que estiga construïda l’autovia de l’interior.

En esta línia, Roig ha assenyalat que l’autovia A-7 és molt important per a les Terres de l’Ebre, però també per a Tortosa. I és que el traçat de l’autovia quedava més a prop de Tortosa, i es podria millorar la seua connexió amb el corredor del Mediterrani.

Finalment, Roig també ha defensat la necessitat de construir el tercer pont viari de Tortosa, entre Remolins i Jesús. De fet, ha apuntat que este projecte serà un dels eixos del programa electoral per a les municipals del 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>